Cytat z Gość data 11 października, 2020, 11:10 amCześć, mam sporą nadwagę i tak się zastanawiam czy produkty CBD faktycznie działają pozytywnie na odchudzanie? Może się ktoś wypowiedzieć jakie efekty były w odchudzaniu korzystając z produktów CBD?
Cześć, mam sporą nadwagę i tak się zastanawiam czy produkty CBD faktycznie działają pozytywnie na odchudzanie? Może się ktoś wypowiedzieć jakie efekty były w odchudzaniu korzystając z produktów CBD?
Cytat z Gość data 21 października, 2020, 5:59 pmJa korzystałam i korzystam nadal z olejków z dodatkiem ekstraktów z mango. Dodaję je właściwie do wszystkiego, także do dań obiadowych, a przerde wszystkim do koktajli odchudzających. Cztery duże kropelki na rano i cztery na wieczór, czasami jeszcze kilka do obiadu, ale to nie zawsze. Dużo owoców i ruch fizyczny. Sam olejek wszystkiego nie załatwi, ale skutecznie hamuje apetyt, w ciągu roku zrzuciłam 45 kg. Dużo pracy mnie to kosztowało, ale warto było
Ja korzystałam i korzystam nadal z olejków z dodatkiem ekstraktów z mango. Dodaję je właściwie do wszystkiego, także do dań obiadowych, a przerde wszystkim do koktajli odchudzających. Cztery duże kropelki na rano i cztery na wieczór, czasami jeszcze kilka do obiadu, ale to nie zawsze. Dużo owoców i ruch fizyczny. Sam olejek wszystkiego nie załatwi, ale skutecznie hamuje apetyt, w ciągu roku zrzuciłam 45 kg. Dużo pracy mnie to kosztowało, ale warto było
Cytat z Gość data 21 października, 2020, 6:01 pmTe olejki, które mam - z domieszką ekstraktów cytrusowych - są dobre. Hamują mi apetyt zwłaszcza w sytuacjach, gdy mam ochotę na coś słodkiego. A że jestem łasuchem, muszę się pilnować. Olejki są bardzo przyjemne w smaku, mozna pić je tak jak syrop na przeziębienie. Czasami dodaję sobie kilka kropel do herbaty miętowej, to świetnie działa na trawienie
Te olejki, które mam - z domieszką ekstraktów cytrusowych - są dobre. Hamują mi apetyt zwłaszcza w sytuacjach, gdy mam ochotę na coś słodkiego. A że jestem łasuchem, muszę się pilnować. Olejki są bardzo przyjemne w smaku, mozna pić je tak jak syrop na przeziębienie. Czasami dodaję sobie kilka kropel do herbaty miętowej, to świetnie działa na trawienie
Cytat z Gość data 21 października, 2020, 6:03 pmA ja dostałam od szwagierki olejek konopny o smaku truskawkowym, świetny jest. Przybywa mi po nim energii i to takiej, o jaką bym samej siebie wcześniej nie podejrzewała. Jeśli chcecie schudnąć, to nie ma lepszego suplementu. Ale trzeba też ćwiczyć i dużo spacerować, tak jak ja to robię. Dzięki olejom z cbd czuję się zdrowsza i lżejsza. Nawet mój mąż mnie teraz nie poznaje
A ja dostałam od szwagierki olejek konopny o smaku truskawkowym, świetny jest. Przybywa mi po nim energii i to takiej, o jaką bym samej siebie wcześniej nie podejrzewała. Jeśli chcecie schudnąć, to nie ma lepszego suplementu. Ale trzeba też ćwiczyć i dużo spacerować, tak jak ja to robię. Dzięki olejom z cbd czuję się zdrowsza i lżejsza. Nawet mój mąż mnie teraz nie poznaje
Cytat z Cannabis_Expert data 24 października, 2020, 9:00 amSprawdź nasze produkty dostępne w sklepie
[products limit="4" columns="4" ids="10312, 10314, 10316, 10318"]
Sprawdź nasze produkty dostępne w sklepie
Cytat z Gość data 2 listopada, 2020, 6:29 amZnajdziesz już informacje że CBD wpływa na proces odchudzania i jest jednym z wielu czynników, które pomogają w odchudzaniu... Ale to nigdy nie jest złoty środek..
Znajdziesz już informacje że CBD wpływa na proces odchudzania i jest jednym z wielu czynników, które pomogają w odchudzaniu... Ale to nigdy nie jest złoty środek..
Cytat z Cannabis_Expert data 3 listopada, 2020, 9:38 amSprawdź, gdzie możesz kupić produkty CBD w wybranym mieście. Polecamy weryfikacje i sprawdzenie opinii na forum CBD.
Sprawdź, gdzie możesz kupić produkty CBD w wybranym mieście. Polecamy weryfikacje i sprawdzenie opinii na forum CBD.
Cytat z Gość data 8 listopada, 2020, 4:21 pmDoskonale wielkie dzięki za pomoc
Doskonale wielkie dzięki za pomoc
Cytat z Gość data 19 listopada, 2020, 6:05 pmCBD W odchudzaniu jest skuteczne, ale najlepiej konsultować jego stosowanie u lekarza a także zasięgnąć opinii trenera personalnego, osoby, która prowadzi nam treningi, jeśli stawiamy przed sobą chudniecie nie tylko poprzez głodówki, ale również rozbudowane działanie fizyczne. Najlepiej działają produkty CBD z dodatkiem naturalnych ziół - nagietka, kozieratki, rumianku czy melissy
CBD W odchudzaniu jest skuteczne, ale najlepiej konsultować jego stosowanie u lekarza a także zasięgnąć opinii trenera personalnego, osoby, która prowadzi nam treningi, jeśli stawiamy przed sobą chudniecie nie tylko poprzez głodówki, ale również rozbudowane działanie fizyczne. Najlepiej działają produkty CBD z dodatkiem naturalnych ziół - nagietka, kozieratki, rumianku czy melissy
Cytat z Gość data 14 czerwca, 2021, 12:02 pmJestem zdania, że warto zaznajomić się z tematem żywności konopnej, ponieważ wielu ludzi nie zna jej zalet tych produktów, a jest ich naprawdę sporo. Ja ją używam i polecam.
Jestem zdania, że warto zaznajomić się z tematem żywności konopnej, ponieważ wielu ludzi nie zna jej zalet tych produktów, a jest ich naprawdę sporo. Ja ją używam i polecam.