Cytat z Gość data 22 października, 2020, 8:03 pmMam gospodarstwo i jestem otwarty na nowe rozwiążania dla większej przydatności zwierząt. Czy to prawda, żew susz cbd można dodawać i mieszać z paszami dla bydła wszelkiego typu? Jak to jest? Czy to pomaga czy ma jakieś skutki uboczne? Czy świnie mi po czymś takim nie zwariują albo nie zasną już na zawsze? Jak zapodawać cbd zwierzętom hodowlanym, żeby wszystko było w pełni bezpieczne?
Mam gospodarstwo i jestem otwarty na nowe rozwiążania dla większej przydatności zwierząt. Czy to prawda, żew susz cbd można dodawać i mieszać z paszami dla bydła wszelkiego typu? Jak to jest? Czy to pomaga czy ma jakieś skutki uboczne? Czy świnie mi po czymś takim nie zwariują albo nie zasną już na zawsze? Jak zapodawać cbd zwierzętom hodowlanym, żeby wszystko było w pełni bezpieczne?
Cytat z Gość data 26 października, 2020, 12:53 pmSusz jako domieszka do paszy zwierzęcej jest jak najbardziej polecany. Kwestia główna i nasuwająca najwięcej pytań to rozsądne dawkowanie. Susz konopny poleca się serwować zwierzętom w celach zwiększenia produktywności, a także w celach relaksacyjnych. Te istoty tak jak i człowiek potrzebują bodźców, które pozwolą im szybciej się zregenerować i nabrać większych sił do pracy w gospodarstwie. O dawkowanie warto zapytać lekarza weterynarii
Susz jako domieszka do paszy zwierzęcej jest jak najbardziej polecany. Kwestia główna i nasuwająca najwięcej pytań to rozsądne dawkowanie. Susz konopny poleca się serwować zwierzętom w celach zwiększenia produktywności, a także w celach relaksacyjnych. Te istoty tak jak i człowiek potrzebują bodźców, które pozwolą im szybciej się zregenerować i nabrać większych sił do pracy w gospodarstwie. O dawkowanie warto zapytać lekarza weterynarii