Cytat z Gość data 13 października, 2020, 11:57 amCo myślicie o takim połączeniu dieta ketogeniczna i CBD ? Trafiłam gdzieś na artykuł że jest to bardzo mocne połączenie i przynosi bardzo dobre rezultaty. Zastanawia mnie czy jest to zdrowie i bezpieczne połączenie dla naszego organizmu. Czy ktoś z forum mógłby się podzielić informacjami ?
Co myślicie o takim połączeniu dieta ketogeniczna i CBD ? Trafiłam gdzieś na artykuł że jest to bardzo mocne połączenie i przynosi bardzo dobre rezultaty. Zastanawia mnie czy jest to zdrowie i bezpieczne połączenie dla naszego organizmu. Czy ktoś z forum mógłby się podzielić informacjami ?
Cytat z Gość data 21 października, 2020, 5:54 pmNo ja też jakiś czas słyszałam o tym, CBD ponoć łagodzi wszyskie procesy związane z przejściem na dietę katogeniczną. Cukier jest stabilizowane i mamy więcej chęci do życia. Może ktoś będzie wiedział?
No ja też jakiś czas słyszałam o tym, CBD ponoć łagodzi wszyskie procesy związane z przejściem na dietę katogeniczną. Cukier jest stabilizowane i mamy więcej chęci do życia. Może ktoś będzie wiedział?
Cytat z Gość data 21 października, 2020, 5:56 pmTak, łączenie cbd z dieta ketogeniczną jest dozwolone, ale wcale nie znaczy, że nie ma skutków ubocznych, bo są... Jak się juz za to dziewczyny weźmiecie, to musicie mieć swiadomość, że po drodze mogą się wam przydarzyć zawroty głowy. Często dochodzi też do zamgleń umysłu, takiej dziwnej nieświadomości. Przy odstawianiu cukrów częsciej się denerwujemy i czujemy się tak, jakby przybyło nam ze 30 kg. Mam w rodzinie przypadek. tak więc ostrożnie...
Tak, łączenie cbd z dieta ketogeniczną jest dozwolone, ale wcale nie znaczy, że nie ma skutków ubocznych, bo są... Jak się juz za to dziewczyny weźmiecie, to musicie mieć swiadomość, że po drodze mogą się wam przydarzyć zawroty głowy. Często dochodzi też do zamgleń umysłu, takiej dziwnej nieświadomości. Przy odstawianiu cukrów częsciej się denerwujemy i czujemy się tak, jakby przybyło nam ze 30 kg. Mam w rodzinie przypadek. tak więc ostrożnie...
Cytat z Cannabis_Expert data 23 października, 2020, 12:30 pmSprawdź nasze produkty dostępne w sklepie
[products limit="4" columns="4" ids="10413, 10415, 10416, 10417"]
Sprawdź nasze produkty dostępne w sklepie