Cytat z Gość data 11 października, 2020, 10:00 amChciałbym się was poradzić jaki zamówić waporyzator do 100 zł ? Szukam swojego pierwszego waporyzatora i nie mogę się zdecydować. Mój budżet na pierwszy waporyzator to 100 zł. Czy jest coś w tym budżecie ?
Chciałbym się was poradzić jaki zamówić waporyzator do 100 zł ? Szukam swojego pierwszego waporyzatora i nie mogę się zdecydować. Mój budżet na pierwszy waporyzator to 100 zł. Czy jest coś w tym budżecie ?
Cytat z Gość data 26 października, 2020, 12:47 pmNo to na początek wypróbuj Vape'm One. Korzysta z niego wielu moich znajomych. To był także mój pierwszy waporyzator. Po trzech latach stwierdziłem, że czas przejść na wyższą szkołę jazdy i zmieniłem na model dużo droższy. Tutaj możesz kupić waporyzator za jedyne 40 zł. Zaręczam Ci, że wystarczy na dość długo. A jesli odczujesz chęć zmiany, to po prostu kupisz droższy, są też modele za 80 - 90 zł, także zmieścisz się w granicach bez problemu
No to na początek wypróbuj Vape'm One. Korzysta z niego wielu moich znajomych. To był także mój pierwszy waporyzator. Po trzech latach stwierdziłem, że czas przejść na wyższą szkołę jazdy i zmieniłem na model dużo droższy. Tutaj możesz kupić waporyzator za jedyne 40 zł. Zaręczam Ci, że wystarczy na dość długo. A jesli odczujesz chęć zmiany, to po prostu kupisz droższy, są też modele za 80 - 90 zł, także zmieścisz się w granicach bez problemu
Cytat z Cannabis_Expert data 30 października, 2020, 10:35 amSprawdź nasze produkty dostępne w sklepie
[products limit="4" columns="4" ids="9979, 9977, 9975, 10926"]
Sprawdź nasze produkty dostępne w sklepie
Cytat z Gość data 25 listopada, 2020, 11:46 amDzięki za informacje zamówiłem właśnie ostatnio w tym sklepie Harmony dorzuciłem sobie dodatkowe cewki i dostałem jeden liquid gratis ! Wielki dzięki za polecenie i szybką dostawę ! Zdecydowanie waporyzacja jest dla mnie przyjemniejsza od palania
Dzięki za informacje zamówiłem właśnie ostatnio w tym sklepie Harmony dorzuciłem sobie dodatkowe cewki i dostałem jeden liquid gratis ! Wielki dzięki za polecenie i szybką dostawę ! Zdecydowanie waporyzacja jest dla mnie przyjemniejsza od palania
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego działania witryny. Ta kategoria obejmuje tylko pliki cookie, które zapewniają podstawowe funkcje i funkcje bezpieczeństwa witryny. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych osobowych.
Wszelkie pliki cookie, które mogą nie być szczególnie potrzebne do działania witryny i są wykorzystywane w szczególności do gromadzenia danych osobowych użytkowników za pośrednictwem analiz, reklam i innych osadzonych treści, są określane jako niepotrzebne pliki cookie. Wymagane jest uzyskanie zgody użytkownika przed uruchomieniem tych plików cookie w witrynie.