Forum CBD

Please or Zarejestruj się to create posts and topics.

Jaki wybrać susz do pierwszej waporyzacji?

Czy ktoś może mi pomóc w kwestii dobru pierwszego suszu do waporyzacji ? Czym się kierować wybierając odpowiedni susz? Jestem początkującym amatorem w temacie waporyzacji i potrzebuje się więcej dowiedzieć.

Dzięki !

Na początek wybierz czysty. Jeśli Ci zasmakuje - możesz przy nim pozostać. Ale każdego ciągnie do eksperymentów, tym bardziej, że wybór smakowy jest bardzo bogaty. Mi osobiście najbardziej smakuje susz konopny z suszoną pomarańczą. Zapach owoców cytrusowych podczas waporyzacji jest po prostu obłędny. Nie gryzie w nos tak jak typowy zapach marychy. Przywołuje na myśl plaże tropikalne Marakeszu, gdzie często podróżuję

Mi najbardziej smakuje susz konopny o smaku mango. Dobry jest tez o smaku banana. Kiedyś z ciekawości spróbowałem na imprezie u znajomych i zasmakowało mi na tyle, że dziś stosuję regularnie. Jesto to bardzo przyjemny suplement. Zwłaszcza przed kolokwiami i zaliczeniami, gdy chcę się rozluźnić. Innych smaków za bardzo nie próbowałem  choć wiem, że są. Powoli rozglądam się za czymś nowym...

Sprawdź nasze produkty dostępne w sklepie

Dzięki za pomoc ! Wlasnie zamawiam pierwszy susz i będzie zdecydowanie milej na kwaratannie haha

?>