Cytat z Gość data 11 października, 2020, 8:56 amProszę o informację od ilu lat można kupić CBD w Polsce. Obecnie mam 17 lat i zastanawiam się czy jak pójdę do sklepu stacjonarnego to zostane poproszony o dowód ?
Proszę o informację od ilu lat można kupić CBD w Polsce. Obecnie mam 17 lat i zastanawiam się czy jak pójdę do sklepu stacjonarnego to zostane poproszony o dowód ?
Cytat z Gość data 15 października, 2020, 6:55 amZostaniesz poproszony o dowód. CBD jest dostępne od 18 roku życia.
Zostaniesz poproszony o dowód. CBD jest dostępne od 18 roku życia.
Cytat z Gość data 21 października, 2020, 5:35 pmOd dobrych 3-4 lat można kupować CBD i preparaty na jego bazie. Są to substancje przeznaczone dla osób dorosłych. Jeśli jesteś niepełnoletni, uczciwy sprzedawca nie powinien ci sprzedawać tego rodzaju używek. No, chyba, że masz znajomego, albo rodzinę pracującą w takim sklepie. Wtedy można kombinować. Został ci jeszcze rok, ja bym na luzie poczekał... Potem smakować będzie lepiej, haha
Od dobrych 3-4 lat można kupować CBD i preparaty na jego bazie. Są to substancje przeznaczone dla osób dorosłych. Jeśli jesteś niepełnoletni, uczciwy sprzedawca nie powinien ci sprzedawać tego rodzaju używek. No, chyba, że masz znajomego, albo rodzinę pracującą w takim sklepie. Wtedy można kombinować. Został ci jeszcze rok, ja bym na luzie poczekał... Potem smakować będzie lepiej, haha
Cytat z Cannabis_Expert data 23 października, 2020, 12:10 pmSprawdź nasze produkty dostępne w sklepie
[products limit="4" columns="4" ids="10446, 10445, 10435, 10436"]
Sprawdź nasze produkty dostępne w sklepie
Cytat z Gość data 27 października, 2020, 7:16 amDzięki za informacje ! No nic będzie trzeba jakoś kombinować z tym CBD do momentu jak skończę 18lat Pozdro ziomki
Dzięki za informacje ! No nic będzie trzeba jakoś kombinować z tym CBD do momentu jak skończę 18lat Pozdro ziomki
Cytat z Gość data 28 października, 2020, 6:45 amA jak jest z tymi automatami ? Czy tam może sobie każdy podejść i kupić CBD? Bo jeżeli tak to dlaczego jest ich tak mało w Polsce?
A jak jest z tymi automatami ? Czy tam może sobie każdy podejść i kupić CBD? Bo jeżeli tak to dlaczego jest ich tak mało w Polsce?
Cytat z Cannabis_Expert data 3 listopada, 2020, 9:29 amSprawdź, gdzie możesz kupić produkty CBD w wybranym mieście. Polecamy weryfikacje i sprawdzenie opinii na forum CBD.
Sprawdź, gdzie możesz kupić produkty CBD w wybranym mieście. Polecamy weryfikacje i sprawdzenie opinii na forum CBD.
Cytat z Gość data 9 listopada, 2020, 6:57 amCzyli w sklepach internetowych mogę zamówić legalnie bo przecież nikt dowodu nie sprawdza a w sklepach już muszę pokazywać dowód?
Czyli w sklepach internetowych mogę zamówić legalnie bo przecież nikt dowodu nie sprawdza a w sklepach już muszę pokazywać dowód?
Cytat z Gość data 31 grudnia, 2020, 4:03 pmSame bzdury tu gadacie, CBD można kupić w każdym wieku. TO LEGALNE. CBD to nie jest żadna używka, i może to kupić nawet 10 latek jeśli chce.
Same bzdury tu gadacie, CBD można kupić w każdym wieku. TO LEGALNE. CBD to nie jest żadna używka, i może to kupić nawet 10 latek jeśli chce.
Cytat z Gość data 11 lutego, 2021, 6:14 amTo jest akurat prawda
To jest akurat prawda