Cytat z Gość data 15 października, 2020, 6:39 amZastanawiam się, który polski producent w Polsce jest obecnie najlepszy? Czy ktoś może wyrazić swoją opinie na temat producentów. Jak wygląda ich stosunek ceny do jakości CBD w Polsce? Dajcie znać co myślicie o producentach w polsce
Zastanawiam się, który polski producent w Polsce jest obecnie najlepszy? Czy ktoś może wyrazić swoją opinie na temat producentów. Jak wygląda ich stosunek ceny do jakości CBD w Polsce? Dajcie znać co myślicie o producentach w polsce
Cytat z Gość data 21 października, 2020, 5:47 pmHm, jest ich trochę. Rynek cbd w Polsce zaczyna się prężnie rozwijać i to najbardziej widać w Internecie. Stacjonarne sklepy też jakoś sobie radzą. Całkiem ciekawe i różnorodne produkty ma Biokonopia. W Cibdolu można znaleźć wiele ciekawych promocji. Bardzo popularny jest konopnysklep.pl bo mają tam najszybciej rzeczy sprowadzane z zagranicy, wysokiej jakości i bardzo wydajne
Hm, jest ich trochę. Rynek cbd w Polsce zaczyna się prężnie rozwijać i to najbardziej widać w Internecie. Stacjonarne sklepy też jakoś sobie radzą. Całkiem ciekawe i różnorodne produkty ma Biokonopia. W Cibdolu można znaleźć wiele ciekawych promocji. Bardzo popularny jest konopnysklep.pl bo mają tam najszybciej rzeczy sprowadzane z zagranicy, wysokiej jakości i bardzo wydajne
Cytat z Cannabis_Expert data 23 października, 2020, 12:23 pmSprawdź nasze produkty dostępne w sklepie
[products limit="4" columns="4" ids="10264, 10180, 10125, 10087"]
Sprawdź nasze produkty dostępne w sklepie

Cytat z Gość data 26 października, 2020, 7:11 amKażdy producent ma swoje plusy i minusy. Ważne żeby dobierać do siebie produkty i korzystać ze sklepow, ktore maja duzy wybor jak wlasnie bitcannabis
Każdy producent ma swoje plusy i minusy. Ważne żeby dobierać do siebie produkty i korzystać ze sklepow, ktore maja duzy wybor jak wlasnie bitcannabis
Cytat z Gość data 28 października, 2020, 6:50 amNie ma co ukrywać ale w Polsce chyba największą furorę robi marka CannabiGold. Chyba działają bardzo dobrze marketingowo ale czy to jest Polska marka? Chyba nie. Ale warto obserwować i dla Polskich producentów wzorować się marketingowo
Nie ma co ukrywać ale w Polsce chyba największą furorę robi marka CannabiGold. Chyba działają bardzo dobrze marketingowo ale czy to jest Polska marka? Chyba nie. Ale warto obserwować i dla Polskich producentów wzorować się marketingowo
Cytat z Cannabis_Expert data 28 października, 2020, 9:53 amSprawdź, gdzie możesz kupić produkty CBD w wybranym mieście. Polecamy weryfikacje i sprawdzenie opinii na forum CBD.
Sprawdź, gdzie możesz kupić produkty CBD w wybranym mieście. Polecamy weryfikacje i sprawdzenie opinii na forum CBD.
Cytat z Gość data 8 listopada, 2020, 4:24 pmPrzydałby się jakiś dobry ranking polskich producentów olejków i suszu cbd. Na instagram widzę że codziennie praktycznie jakieś nowe marki się pokazują. Może jakiś przygotujecie ranking producentów?
Przydałby się jakiś dobry ranking polskich producentów olejków i suszu cbd. Na instagram widzę że codziennie praktycznie jakieś nowe marki się pokazują. Może jakiś przygotujecie ranking producentów?
Cytat z Gość data 4 maja, 2021, 3:53 pmCzytałem, że olejki od wanda broker mają najwyższe stężenie wszystkich składników, posiadają do tego certyfikaty, problemem jest wysoka cena. Czy to prawda, że są najlepsi?
Czytałem, że olejki od wanda broker mają najwyższe stężenie wszystkich składników, posiadają do tego certyfikaty, problemem jest wysoka cena. Czy to prawda, że są najlepsi?
Cytat z Gość data 5 czerwca, 2021, 8:04 amObecnie o wiele lepsze dzialanie daje leczenie za pomocą medycznej marihuany. Znajduje zastosowani w leczeniu bóli różnego pochodzenia W tym bóli nowotworowych.
Olejki cbd również miewają pewien efekt, aczkolwiek jest on o wiele słabszy niż w przypadku medycznej marihuany.
Należy wiedzieć, ze medyczna marihuana obecnie jest dostępna wyłacznie na receptę.
Obecnie o wiele lepsze dzialanie daje leczenie za pomocą medycznej marihuany. Znajduje zastosowani w leczeniu bóli różnego pochodzenia W tym bóli nowotworowych.
Olejki cbd również miewają pewien efekt, aczkolwiek jest on o wiele słabszy niż w przypadku medycznej marihuany.
Należy wiedzieć, ze medyczna marihuana obecnie jest dostępna wyłacznie na receptę.
Cytat z Gość data 27 czerwca, 2021, 12:08 pmCytat z Gość data 15 października, 2020, 6:39 amZastanawiam się, który polski producent w Polsce jest obecnie najlepszy? Czy ktoś może wyrazić swoją opinie na temat producentów. Jak wygląda ich stosunek ceny do jakości CBD w Polsce? Dajcie znać co myślicie o producentach w polsce
Ja spróbowałem wiele marek. I tak naprawdę różnicy pomiędzy jakością smaku, czystości czy też działania nie wyczułem. Polecam iść w jakieś tanisze marki, np Helfyhemp.pl czy Pro bo jakość dobra a cena 40% tańsza.
Cytat z Gość data 15 października, 2020, 6:39 amZastanawiam się, który polski producent w Polsce jest obecnie najlepszy? Czy ktoś może wyrazić swoją opinie na temat producentów. Jak wygląda ich stosunek ceny do jakości CBD w Polsce? Dajcie znać co myślicie o producentach w polsce
Ja spróbowałem wiele marek. I tak naprawdę różnicy pomiędzy jakością smaku, czystości czy też działania nie wyczułem. Polecam iść w jakieś tanisze marki, np Helfyhemp.pl czy Pro bo jakość dobra a cena 40% tańsza.